Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی کاییدی شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سیل عمده خسارت را به خطوط انتقال مجتمع های چم حیدر و چم شهران معمولان شامل ۱۰ روستای سرنجه زیودار، کلات زیودار  دمرود، چم قلندر، چم مورت، دول گپ، بن تومان ۳ و ۲، بن کشکه و برگلان سوخته وارد کرد.

وی با بیان این که عمده خسارت ها به شبکه توزیع و انتقال آب روستایی در مسیر رودخانه ها بوده است، بیان کرد: سیل همچنین به زیرساخت های آب و فاضلاب روستایی بخش مرکزی شامل روستاهای کیان آباد، تیمور آباد و چم مهرخسارت زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی پلدختر با بیان این که آب آشامیدنی مجتمع چم حیدر معمولان قطع است، افزود: با تلاش شبانه روزی گروه های اتفاقات این شرکت مشکلات ناشی از شکستگی و آبگرفتگی های لوله های آب در مسیر مسیل های شهرستان رفع شد.

کاییدی با بیان این که منتظرکاهش دبی آب رودخانه و بازگشایی راه ارتباطی هستیم، اضافه کرد: گروه های اتفاقات شرکت آب و فاضلاب شهرستان پلدختر در تلاش برای وصل آب آشامیدنی مجتمع چم حیدر هستند.

برچسب‌ها پلدختر شركت آب و فاضلاب روستايی لرستان پلدختر آب و فاضلاب سیل پروندهٔ خبری سیل دوباره در لرستان خطر وقوع سیل در برخی استانها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلدختر شركت آب و فاضلاب روستايی لرستان پلدختر آب و فاضلاب سیل پلدختر شركت آب و فاضلاب روستايی لرستان پلدختر آب و فاضلاب سیل آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • خسارت سیلاب به مسیرهای ارتباطی روستایی در ایلام
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • تجلیل از کارگران شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی