Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین محمدی روز سه شنبه در ششمین روز از هفته صرفه جویی در مصرف آب با حضور در خانه مطبوعات کردستان اظهار داشت: با وجود مشکلات و کمبودها، رضایت حداکثری مردم سیاستی است که در پیش گرفته ایم.
وی با اشاره به اینکه کیفیت آب شرب دغدغه شبانه روزی ما است، اظهار داشت: با همکاری دانشگاه ها مطالعات اجتماعی را آغاز کرده ایم تا تصور مردم از خدمات مطلوب را بهتر بشناسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی با بیان اینکه ارتباط ما با مردم به ثانیه است اضافه کرد: مدام در حال کار بر روی نحوه اجابت خواسته مردم و پیگیری امورات آنها هستیم.
وی ارتباط با رسانه و مردم را تاثیرگذار دانست و گفت: نیت ما رفع نگرانی مردم است تا رضایت آنها جلب شود.
وی با اشاره به وجود حساسیت در حوزه آب شرب اظهار داشت: اتفاقاتی رخ می دهد که در صورت عدم اطلاع رسانی می تواند موجبات نگرانی مردم را فراهم کند.
مسئول روابط عمومی شرکت آبفا کردستان هم گفت: روابط عمومی و رسانه 2 بال اطلاع رسانی هستند و همزمان یک مسئولیت اجتماعی را برعهده دارند.
ادریس شریفی آمادگی این شرکت را برای برگزاری جشنواره ای رسانه ای در حوزه آب و برگزاری کارگاهی آموزشی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه تبلیغات و فرهنگ سازی اگر از طریق انجمن ها و سازمان های مردم نهاد صورت گیرد بازخورد بهتری دارد، اضافه کرد: تنها یک چهارم از هزینه های تولید آب از مردم دریافت می شود.
یکی از اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان هم در این دیدار گفت: تولید محتوایی که بتواند دغدغه هایی در حوزه صرفه جویی آب ایجاد کند در رسانه های استان کم بوده است.
فیض الله پیری با بیان اینکه دغدغه صرفه جویی باید در قالب های حدید مطرح شود افزود: شبکه توزیع پیام ها باید گسترش یابد و حتی به در منازل مردم برسد.
فردین کمانگر یک عضو دیگر خانه مطبوعات هم خواستار اطلاع رسانی مداوم از سوی شرکت آبفا شد و افزود: ارتباط این شرکت نباید تنها به یک فصل محدود شود بلکه باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد.
وی اضافه کرد: با تشکیل یک کمیته خبری در این شرکت می توان به صورت مداوم برای رسانه های استان خوراک خبری تهیه کرد و در فرهنگ سازی موفق تر بود.
به گزارش ایرنا، اکنون میانگین مصرف آب شرب در کشور حدود 2 برابر میانگین مصرف در جهان است از این رو فرهنگ سازی در این زمینه ضرورتی دو چندان می طلبد.
100 درصد جامعه شهری استان کردستان از آب شرب لوله کشی بهره مند هستند و شاخص جمع آوری فاضلاب در این استان نیز 93 درصد است که حدود 2 برابر از میانگین کشوری جلوتر است.
سالانه 110 میلیون مترمکعب آب شرب توسط شرکت آب و فاضلاب استان کردستان تولید و در شبکه بین 344 هزار مشترک خانگی، اداری و تجاری توزیع می شود.
بر اساس سرشماری سال 1395 استان کردستان دارای یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر جمعیت است که 29 درصد آن در روستاها و 71 درصد در شهرها ساکن هستند.
6108
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 جامعه خوراک روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب صرفه جویی در مصرف جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۸۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مریوان رکوردار بارش باران/کاهش کیفیت هوا و دید افقی در کردستان
  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • بی‌بی‌سی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده